[popup url=”http://nemweb.dk/baadregister/hr40-49/hr45/data/” Class=”x-btn x-btn-mini x-btn-icon-only”]HR 45 Data – 2 både[/popup]

[table id=HR45/]
[nggallery id=”26″]
[extra href=”#example” title=”Sådan får du tilføjet dine egne billeder!” info=”popover” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”Mail dine billeder til Lars@HR-Club.dk eller del dem i en DropBox med samme email (Lars@HR-Club.dk), så lægger jeg dem på sitet!” ]Tilføj dine egne billeder![/extra]
[gap size=”10px”]
[accordion] [accordion_item style=”font-size: 13px;” title=”HR 45 blev bygget fra 1988 – 1996, og der blev i alt bygget 71 stk.“]Da Hallberg Rassy 45 blev lanceret i 1988, var det en trendsætter. Det var den første HR designet af German Frers.

HR 45 indførte en ekstern blykøl, og et robustere skrog, med stivere på langs og på tværs af båden, mellem gulvet og kølen, som styrker konstruktionen betydeligt. Desuden indførte den et skrog isoleret med Divinycell skumkerne, som ikke kun isolerer mod varme og kulde; det sikrer også et endnu stivere skrog.

HR 45 kombinerede alle Hallberg Rassy’a traditionelle kendetegn, som stil, robusthed, komfort, fine træværk, grundige tekniske installationer og en rigelig tankkapacitet med uovertrufne sejlegenskaber, af en sejlbåd af denne type.

Hallberg Rassy 45 fik den samlede sejr i ARC over Atlanten, i konkurrence med en række skibe fra Whitbread både og racere / krydsere.

HR 45 blev efterfulgt af HR46.[/accordion_item][/accordion]

[column type=”one-half”]Links:
Hallberg Rassy
Stabilitetskurve
[/column]
[column Type=”one-half” last=”true”]Attachments:
[/column]

[gap size=”10px”]
Videoer:


[gap size=”10px”]
Diskutér meget gerne bådtypen herunder og del dine erfaringer med andre (kræver en registréring på Disqus – er dog meget nemt og hurtigt gjort!)