[popup url=”http://nemweb.dk/baadregister/hr30-39/hr36-mk-ii/data/” Class=”x-btn x-btn-mini x-btn-icon-only”]HR 36 Mk II Data – 7 både[/popup]

[table id=HR36MkII/]
[nggallery id=”17″]
[extra href=”#example” title=”Sådan får du tilføjet dine egne billeder!” info=”popover” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”Mail dine billeder til Lars@HR-Club.dk eller del dem i en DropBox med samme email (Lars@HR-Club.dk), så lægger jeg dem på sitet!” ]Tilføj dine egne billeder![/extra]
[gap size=”10px”]
[accordion] [accordion_item style=”font-size: 13px;” title=”HR 36 Mk II blev bygget fra 1994 – 2003, og der blev i alt bygget 350 stk.“]HR 36 MkII er designet og bygget af sejlere til at kombinere den nyeste teknologi og traditionelle standarder, det giver komfort og flotte linjer , som du forventer fra en Hallberg Rassy.

Layoutet er solidt og giver mulighed for fremragende komfort og uhindret passage fra den ene ende af båden til den anden. Den robuste mastestøtte kommer ned sammen med de vigtigste skot og ikke gennem bordet eller sofaen. Der er et stort kortbord, hvor du kan sidde komfortabelt.

Båden har en overraskende ydeevne for hendes type, resultatet af et meget grundigt arbejde med skroget, og parametrene og form, af sin designer Germán Frers. Båden har vundet sin klasse i ARC over Atlanten og lokale i races.

HR 36 er en af de bedste sælgende Hallberg Rassy’er, med over 600 solgte både.[/accordion_item][/accordion]

[column type=”one-half”]Links:
Hallberg Rassy
[/column]
[column Type=”one-half” last=”true”]Attachments:
PDFWiring Diagram
[/column]

[gap size=”10px”]
Videoer:


[gap size=”10px”]
Diskutér meget gerne bådtypen herunder og del dine erfaringer med andre (kræver en registréring på Disqus – er dog meget nemt og hurtigt gjort!)