[popup url=”http://nemweb.dk/baadregister/hr30-39/hr352/data/” Class=”x-btn x-btn-mini x-btn-icon-only”]HR 352 Data – 27 både[/popup]

[table id=HR352/]
[nggallery id=”15″]
[extra href=”#example” title=”Sådan får du tilføjet dine egne billeder!” info=”popover” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”Mail dine billeder til Lars@HR-Club.dk eller del dem i en DropBox med samme email (Lars@HR-Club.dk), så lægger jeg dem på sitet!” ]Tilføj dine egne billeder![/extra]
[gap size=”10px”]
[accordion] [accordion_item style=”font-size: 13px;” title=”HR 352 blev bygget fra 1978 – 1991, og der blev i alt bygget 802 stk.“]352’eren er en meget efterspurgt model på brugtbåds markedet. Den er bygget yderst komfortabel med agterkahyt og en stor motor, kombineret med gode sejlegenskaber og pæne linjer.

Meget små ændringer blev foretaget i løbet af de 14 år båden var i produktion:

I 1980 blev ruffet hævet et par centimeter, hvilket gav bedre ståhøjde i både for- og agterkahyt.

Fra begyndelsen havde HR 352 enVolvo Penta MD 21, men produktionen af denne motor blev indstillet i slutningen af 1984 og blev erstattet af Volvo Penta 2003 Turbo.

1984-1985 blev pantryet forbedret, samt indgangen stigen og cockpit locker afløb. Foråret klamper blev flyttet op til toppen af teak tå skinne.

Omkring 1986 ovenlysvindue i salonen blev forøget i størrelse for at give mere naturligt lys ind i salonen. Locker dørene til salonen blev louvered som på de større Hallberg-Rassy søstre. Igen skroget blev rejst, men kun nogle cm, for at få endnu bedre volumen og loftshøjde under dæk.

Enkelte både blev bygget med større MD 22 motor, som var en mulighed.

Båden blev bygget med en standard og en høj rig. I begyndelsen kun standard rigge blev solgt og til sidst næsten kun høje rigge. Den høje Riggen er let at kende på de dobbelte spredere og standard en på én sprederen riggen. Både med i mast rulleforstag automatisk blev den høje rig.

Når Hallberg-Rassy 352 blev præsenteret i 1978 blev beskrevet som “En båd med fremtiden”, som faktisk er gyldig den dag i dag. De Hallberg-Rassy yachts i almindelighed og 352 i særdeleshed vil give sin ejer meget glæde og yachten vil blive meget efterspurgt den dag, du gerne sælge hende så godt.[/accordion_item][/accordion]

[column type=”one-half”]Links:
Hallberg Rassy
[/column]
[column Type=”one-half” last=”true”]Attachments:
PDFOriginal brochure
[/column]

[gap size=”10px”]
Videoer:


[gap size=”10px”]
Diskutér meget gerne bådtypen herunder og del dine erfaringer med andre (kræver en registréring på Disqus – er dog meget nemt og hurtigt gjort!)