[popup url=”http://nemweb.dk/baadregister/hr30-39/hr312-mk-i/data/” Class=”x-btn x-btn-mini x-btn-icon-only”]HR 312 Mk I Data – 29 både[/popup]

[table id=HR312MkI/]
[nggallery id=”10″]
[extra href=”#example” title=”Sådan får du tilføjet dine egne billeder!” info=”popover” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”Mail dine billeder til Lars@HR-Club.dk eller del dem i en DropBox med samme email (Lars@HR-Club.dk), så lægger jeg dem på sitet!” ]Tilføj dine egne billeder![/extra]
[gap size=”10px”]
[accordion] [accordion_item style=”font-size: 13px;” title=”HR 312 Mk I blev bygget fra 1979 – 1986, og der blev i alt bygget 485 stk.“]HR 312 er en meget populær model. Indtil 1986 blev HR 312 Mk I bygget, med vinduer i den blå stribe på skroget og med eller uden en 4. køje. Modeller uden en 4. køje, havde et ekstra cockpitskab i styrbord.

I 1986 kom HR 312 Mk II. Den første synlige ændring var, at vinduerne blev større og flyttet op til overbygningen som på nutidens Hallberg-Rassy’er. Dette giver en lysere salon og en større følelse af rummelighed. Hele overbygning og cockpit var samtidig flyttet agterud, så der kom et par vigtige, ekstra centimeter i salonen. Overbygningen blev også rejst, og forbedrede loftshøjden fra 1,83 m til 1,85 m, hvilket subjektivt føles meget mere end tallet viser på papiret.

Arbejdsområdet i kabyssen blev forbedret. Den nyere model blev kun bygget med 4 køjer. Toiletrummet blev også adskilt. Der blev et brusebads-bassin monteret i den nye toiletkabine.

Skrog og sejlplan forblev den samme. Der blev bygget 485 enheder af Mk I, og 205 af Mk II.[/accordion_item][/accordion]

[column type=”one-half”]Links:
Hallberg Rassy
[/column]
[column Type=”one-half” last=”true”]Attachments:
PDFBrochure (Tysk)
PDFBrochure (Engelsk)
[/column]

[gap size=”10px”]
Videoer:


[gap size=”10px”]
Diskutér meget gerne bådtypen herunder og del dine erfaringer med andre (kræver en registréring på Disqus – er dog meget nemt og hurtigt gjort!)